Covid-19

Update 15-12-2020

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gehoord, hebben we vanaf vandaag de deuren moeten sluiten. Dit betekent dat als je een afspraak bij ons had staan in de komende periode, deze komt te vervallen.
Wij vinden dit ontzettend jammer voor jullie, onze klanten, zeker net voor de feestdagen! Zodra we weten wanneer we weer open mogen, zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Het heeft momenteel helaas geen zin om telefonisch contact met ons op te nemen, aangezien we nog niets vooruit kunnen plannen i.v.m. alle onzekerheden.
Maar… wij willen je toch helpen om van je kerst en oudjaarsavond een feestje te maken! Bestel je favoriete producten, kleuren@home-setje of cadeaubon om alsnog onder de boom te leggen via:

BLITZ-KAPPER@HOTMAIL.COM

Vergeet niet je adres erbij te vermelden, dan zorgen wij dat dit voor de kerst, persoonlijk bij je thuis wordt bezorgd! In de tussentijd wensen we je ontzettend fijne & vooral gezonde dagen toe en hopelijk tot snel!

Liefs, Team Blitz Kapper

Update 06-05-2020

Onze manier van werken is anders dan je wellicht gewend bent. Voor jouw en onze veiligheid werken wij volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid en het RIVM. Je vindt de belangrijkste maatregelen hieronder. Als er in de toekomst wijzigingen zijn wordt dit direct toegepast in onze salon en houden we deze pagina up-to-date. Dankjewel voor je begrip en je medewerking.

  • Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak. Maak je afspraak uitsluitend telefonisch via 0493-473990.
  • We vragen je alleen naar de salon toe te komen.
  • Om onnodige drukte te voorkomen, graag maximaal 5 minuten voor je afspraak in de salon aanwezig zijn.
  • Kinderen gelieve onder begeleiding van maximaal één ouder of verzorger.
  • Houd afstand van andere klanten.
  • Volg ten allen tijde de aanwijzingen van onze Blitz team.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
  • Verzet je afspraak wanneer je last hebt van één (of meerdere) van de volgende klachten: verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts.
  • Verzet je afspraak wanneer iemand in jouw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Hope to see you soon ♥

COVID-19
Onze manier van werken is anders dan je wellicht gewend bent. Voor jouw en onze veiligheid werken wij volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid en het RIVM.
X