Kevin Murphy

Wij werken uitsluitend met Kevin.Murphy vanwege het feit alle producten duurzaam en zacht voor het milieu zijn, en tegelijkertijd van hoogwaardige kwaliteit.
 

Kevin Murphy Staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Zij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Eco friendly

De natuurlijke ingredienten die in de haircare lijn worden gebruikt, zijn op een andere manier verkregen die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. Kevin Murphy kiest voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creeren wij veel afval. Zij willen hierop een verantwoorde manier mee omgaan. Al de verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit is niet voor niets. Door de producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal.