Amy

Maandag
Donderdag
Vrijdag

Eigenares van Blitz Kapper, moeder van twee jonge kinderen en onze Master Stylist. Oorspronkelijk uit Engeland en verhuisde in 2011 naar Nederland. Met meer dan 18 jaar ervaring in het kappersvak en een werkverleden in zowel salons als voor de televisie in Londen. Ze geniet van alle aspecten van het kappersvak, maar houdt vooral om haar klanten te verwennen.

Shannen

Dinsdag
Woensdag

Donderdag

Vrijdag

 

Creatieveling, hondenliefhebster en een echte familiemens. Onze Hair Stylist met een passie voor het creëren van iets nieuws. Met haar werkervaring van de afgelopen jaren heeft ze haar vaardigheden ontwikkeld als allround haarstylist met een scherp oog voor detail, vooral bij het knippen van mannen. Als je niet weet wat je wilt, she is your lady!

Megan

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Megan is een echte mensenmens en helpt waar en wanneer ze kan. Ze kan iedere vrouw blij maken met haar föhn en borstel skills. Ze vindt het heel leuk om nieuwe dingen te leren. Ze is een extreem harde werker en ultieme perfectionist.

Lisa

Woensdag
Donderdag
Vrijdag

De jongste van ons team, op dit moment bezig met haar kappers diploma. Zij heeft een passie voor alles om mensen mooi te maken van haar tot nagels en make-up. Als je bij Lisa gewassen gaat worden heb je geluk, zij is namelijk onze geheim talent in masseren.