Amy

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Eigenares van Blitz Kapper, moeder van twee jonge kinderen en onze Master Stylist. Oorspronkelijk uit Engeland en verhuisde in 2011 naar Nederland. Met meer dan 18 jaar ervaring in het kappersvak en een werkverleden in zowel salons als voor de televisie in Londen. Ze geniet van alle aspecten van het kappersvak, maar houdt vooral van knippen en stylen en heeft een speciale liefde voor bruidshaar en make-up.

Melinda

Dinsdag
Zaterdag

Moeder van twee (bijna)tieners. Onze Top Stylist en getrainde Kevin Murphy Session Stylist, is al meer dan 18 jaar werkzaam in het kappersvak. Ze heeft een breed scala aan vaardigheden voor alle haartypes. Haar specialiteit is het gehele plaatje zien, de perfecte kleur met het perfecte kapsel. Haar passie is om haar klanten blij te maken.

Shannen

Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Creatieveling, hondenliefhebster en een echte familiemens. Onze Hair Stylist met een passie voor het creëren van iets nieuws. Met haar werkervaring van de afgelopen jaren heeft ze haar vaardigheden ontwikkeld als allround haarstylist met een scherp oog voor detail, vooral bij het knippen van mannen. Als je niet weet wat je wilt, she is your lady!

Megan

Woensdag
Zaterdag

De jongste van het team en ons feestbeest, de vertrouwde stagiaire van Blitz Kapper. Momenteel hard aan het studeren om haar kappersdiploma te behalen. Een echte mensenmens en helpt waar en wanneer ze kan. Ze kan iedere vrouw blij maken met haar föhn en borstel skills. Ze is een extreem harde werker en ultieme perfectionist.